Privacy Verklaring

 

Uw privacy is onze belangrijkste zorg

Wie we zijn

“Vedanta” betekent die kennis die ons bevrijdt van bekrompen, beperkt, treurig bestaan en ons de weg wijst om onze ware aard te leren kennen, om het Goddelijke te leren kennen, om vrij te worden. Bezoek onze Wat is Vedanta? pagina voor meer informatie. “vani” is “stem”.

Onze website is: https://www.vedantavani.com. Vedanta Vani is een gratis online maandblad. Het wordt gerund door Ramakrishna Vedanta Vereniging Nederland. Ons adres: Rijksweg 141, Hoogersmilde, 9423PA, Nederland. Het is non-profit, niet-commercieel, zonder advertenties.

Geen advertenties, geen commerciële belangen.

Onze provider host is: Vimexx.nl

Vedanta Vani houdt zich bezig met niet-sektarische, spirituele, intellectuele, culturele en religieuze onderwerpen. De voertaal in dit magazine is Engels, Nederlands, Sanskriet etc. Het magazine zelf is in het Engels en Nederlands.

De bedoeling

Het doel van Vedanta Vani is het verspreiden van de ideeën en idealen van de universele spirituele taal genaamd Vedanta zoals gevonden in de Veda’s en post-Vedische literatuur. Het tijdschrift heeft als voornaamste doel en doel de verspreiding van de idealen en ideeën van Sri Ramakrishna, Moeder, Swami Vivekananda, de andere Directe Discipelen van Sri Ramakrishna en Moeder, enzovoort. Vedanta Vani brengt via de virtuele wereld deze boodschap van Vedanta naar je mobiel of laptop. Tegenwoordig, wanneer jullie het allemaal druk hebben en geen boeken kunnen lezen, zijn sociale media zoals virtuele tijdschriften de beste manier om nobele waarheden mee naar huis te nemen.

Deze website is gebaseerd op het WordPress-thema.

Welke persoonsgegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Antwoord: NIETS

Sinds mensenheugenis geven mensen zonder aarzelen hun naam en adres: “Hoe heet je?” “Waar woon jij?” Dit zijn natuurlijke vragen die iedereen aan iedereen stelt en antwoorden op deze vragen zijn helemaal niet geheim. Nu leven we echter in een vreemde wereld. Dingen, in naam van steeds eenvoudiger en gemakkelijker te worden, zijn vreemd en verschrikkelijk geworden. Alles is commercieel. Houd er rekening mee dat we NIET geïnteresseerd zijn in het verzamelen van uw informatie en dat we ook geen commerciële zaken doen. Wij GEBRUIKEN GEEN COOKIES. Wij GEBRUIKEN GEEN Google Analytics. Wij verzamelen geen persoonlijke informatie over bezoekers van onze website. We verkopen, verhuren of huren of kopen nooit gegevens of informatie.

Zoals elke webserviceprovider ter wereld, genereert onze serviceprovider een logboek van bezoeken, [IP-adres, dag en tijd van bezoek, enz.] waaruit u niet kunt worden geïdentificeerd. De aldus verzamelde informatie bevindt zich al in het publieke domein. Ten tweede gebruiken we WordPress. WordPress en de bijbehorende plug-ins kunnen logboeken van bezoeken etc. verzamelen.

We gebruiken een externe link (youtube) op onze pagina’s. Door op de link van derden te klikken of deze verbindingen mogelijk te maken, kunnen derden mogelijk gegevens over u verzamelen of delen. Wij hebben geen controle over deze websites van derden en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacyverklaringen.
Je bent hier uit vrije wil gekomen. U bent van harte welkom om te bladeren, te bestuderen, te weten, te delen. Veel plezier met het bekijken van onze website en het bestuderen van ons kleine tijdschrift.

Bijdragers

Onze medewerkers schrijven als vrijwilligers. Ze doen dienst. Er zijn geen abonnees of mailinglijsten. Maandelijks plaatsen we de link van het magazine en krijgen geïnteresseerden toegang tot het magazine.

Ingesloten inhoud van andere websites

Artikelen op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijv. video’s, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker de andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

U bent gekomen om dit tijdschrift te lezen en ervan te genieten. U bent van harte welkom om dit te doen. Deel dit tijdschrift met je vrienden.

Bedankt.

Editor